tintapatronok

tonerkazettk

nyomtatkellkek

nyomtatszervz

       
Budapest XI. Karinthy Frigyes t 10. tel: 06-20-454-62-42
     

Gyors és barátságos árú Posta

Címkék: sprinter futár, posta csomagfeladás

A korunkbeli hatékony csomagfeladás már rendkívül kényelmes és kedvező árakat biztosít. Csomag küldésre nem csak magánemberként, hanem vállalkozásoknak online vásárlási lehetőség esetén is ugyanúgy szükség van. A szüntelen növekvő igények miatt gyorsan fejlődik ez az iparág. A kérések teljesítésére újabb és újabb eszközök születnek.

Ma a csomagfeladás létfontosságú eleme, hogy háztól házig közvetítsék a csomagot. Ez azt jelenti, hogy a feladónak ki sem kell mennie az ajtón. A futár csönget, elviszi a küldeményt egészen a címzett ajtajáig. Az eladónak és a vevőnek egyaránt kényelmes, mert nagyon sok pénzt és energiát lehet megspórolni a háztól-házig kiszállítással. A meleg nyári kánikulában vagy a hideg téli napokon nagyon hosszúra elnyúlt sorbaállás végtelennek tűnik. Végre-valahára megkönnyebbül, amikor sorra kerül. Habár a háztól-házig szállítással könnyedén végezheti munkáját irodájában, mialatt a futár személyesen hozza a küldeményt.

A csomagfeladás költsége egyre olcsóbbá válik. Köszönhetően a mai logisztikai rendszereknek. Minél többen használják az internetes csomagküldést, annál egyszerűbb és hatékonyabb a csomagok szállítása. Képzelje el, míg tíz évvel ezelőtt alig-alig lehetett csomagküldő futárt látni, ma már tucatjával látni az ország minden pontján. Ez okból általában másnapra a címzettnél lesz a csomag.

A tömeges használat másik jellemzője, hogy kedvezőbb költséget lehet kialkudni. Ugye mindenki ismeri, hogy amikor egyetlen autót akar vásárolni, akkor nem sok engedményt kap. Azonban mi van akkor, ha összefogunk, és együtt tíz autóra adunk le megrendelést? Egymást összetaposva tolonganak kedvezőbbnél kedvezőbb ajánlatokkal. Ugyanezen az elven működik a BestPosta csomagküldő szolgálat is. Postai csomagfeladás, belföldi futárszolgálat: részletek ezen a weboldalon. A weblapukon bővebb felvilágosítást kaphat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.


Címkék: sprinter futár, posta csomagfeladás

Forrás: bestposta.hu, 2015-08-20 18:20