tintapatronok

tonerkazettk

nyomtatkellkek

nyomtatszervz

       
Budapest XI. Karinthy Frigyes t 10. tel: 06-20-454-62-42
     

Profi utólagos vízszigetelés korrekt költségekkel.

Címkék: aquapol, falszigetelés, vizes falak szigetelése, salétromos fal, vizes falak vakolása, utólagos vízszigetelés

Senki sem szereti, ha az általa nagyon sok áldozattal megtervezett, felépített vagy megvásárolt ház a nem megfelelő falszigetelés miatt mindig csak a falnedvesedési problémákkal küzd. Vízszigetelés, utólagos vízszigetelés: folytatás ezen a honlapon.

Senki sem szereti, ha a falszigetelés hiányossága miatt a nedves falakon megjelennek a penészfoltok és a salétrom kristályok.

Senki sem szereti, ha a házba belépve megcsapja a dohos szag.

Mennyivel kedvezőbb egy olyan ingatlan, aminél a vízszintes sávszigetelés jól működik, aminek a falai nem nedvesek, a levegője egészséges, a fűtésköltsége csekély, amire mindenki előtt büszke lehet.

Ha a vízszintes sávszigetelés megfelelően működik, a káros hatások eltűnnek: megszűnik a vakolat leválása, eltűnik a dohos szag és a penész, csökkennek a légúti panaszok, kiszáradnak a falak, alacsonyabbak lesznek a fűtési költségek, megnő a ház értéke!

Ha a lakását valóban egészségessé, szárazzá akarja tenni, meg akar szabadulni az akár évente esedékes vakolatjavítástól és festéstől, akkor az utólagos falszigetelés egy jól bevált, profi technológiájára lesz szüksége, ami valóban hatékony a vizes falak ellen. Végül is hiába van egy szép lakása, ha nem leli benne örömét, mert állandóan fel kell újítani a vízszigetelés hiánya vagy sérülése miatt.

Ön a megfelelő helyen jár, ha az a célja, hogy eljusson a dohos háztól a száraz falakkal határolt otthonig.
Segítek Önnek abban, hogy megtalálja a végleges falszigetelés megoldást elérhető költségekkel.

Forrás: falkiszaritas.hu, 2015-08-15 21:13