tintapatronok

tonerkazettk

nyomtatkellkek

nyomtatszervz

       
Budapest XI. Karinthy Frigyes t 10. tel: 06-20-454-62-42
     

Páros tánc tánciskola

Kategóriák: salsa tanfolyam, kezdő, salsa oktatás

Kikapcsolódást, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel kezdő salsa tanfolyamunkon budapesti helyszíneinken. A Salsa Con Timba Salsa klubb Budapest legbarátságosabb salsa stúdiója, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást nyújtja a salsa elsajátítására. A salsa tanítás róla, hogy már maga a salsa tanulás is örömteli kikapcsolódás legyen.Profi tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti nehézségeken.

A salsa mellett egyéb kubai táncokat is elsajátíthatsz tánc tanítás során. A nagyon menő reggaetont, a ritmusos kubai rumbát vagy az elegáns sont és a romantikus bachatat is. Havonta salsa buli. Nyáron az év legnagyobb bulija a nyári salsa tánctábor júliusban a Balatonnál. Maga a tánctanulás nem is igazán nehéz, sokkal jobban a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kezdő salsa oktatásunkra mi megtanítunk salsázni! Ha elmész egy táncos buliba, nem kell majd félned ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a lányt, amelyiket csak szeretnéd, hiszen nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kubai salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő emberek, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik táncuka, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A salsában egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív figyelmet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így létrehozza a lehetőséget a létezés örömének allandó megtapasztalására. Napjainkban a salsa tánciskola, salsa oktatás budapest igencsak keresett téma. Tanfolyamainkon a hobbisták tökéletesen megférnek azokkal akik salsa tudásukat professzionális szintre szeretnék fejleszteni. Tanfolyamainkon az alap oktatási anyag mellett, amit mindenkinek meg kell tanulnia, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében mazsolázhat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa Cluba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben számos szinten tökéletesítettük tematikánkat, és most is örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek feleslegesek. Nincs párod és nem mersz eljönni? Az embereknek általában a fele egyedül érkezik salsa óráinkra. Nők és férfiak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? Az oktatás teljesen az alapoktól indul. Semmilyen gondot nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. Salsa tanfolyamokat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még boldogabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Salsa tanítás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa Club ahol garantáltan mindenki megtanul salsázni, aki meg akar tanulni táncolni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül kellemes színházteremben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2015-09-15 15:29