nyitó oldal
  tintapatron töltés
  tonerkazetta töltés
  tippek- trükkök
  kedvezmények
  LED izzók
  pendrive
  kapcsolat
  térkép

HP tintapatronok
HP tonerkazetták
CANON tintapatronok
CANON tonerkazetták

EPSON tintapatronok
EPSON tonerkazetták
LEXMARK tintapatronok
LEXMARK tonerkazetták

BROTHER tintapatronok
BROTHER tonerkazetták
PHILIPS tintapatronok
PHILIPS tonerkazetták

SAMSUNG tonerkazetták
OKI tonerkazetták
MINOLTA tonerkazetták
XEROX tintapatronok
XEROX tonerkazetták

KYOCERA tonerkazetták
DELL tintapatronok
DELLtonerkazetták
SHARP tintapatronok
SHARP tonerkazetták
PANASONIC tonerkazetták
RICOH tonerkazetták
SAGEM tonerkazetták
TOSHIBA tonerkazettákTintapatron töltés


Vállajuk tintapatronok, szakszerű és precíz utántöltését kedvező áron.
A töltött tintapatronokra teljeskürű garanciát biztosítunk. A tintapatronok töltését
azonnal megkezdjük, így azok akár meg is várhatóak. A tintapatronok töltését, kizárólag az üzletben, személyesen leadott munkadarabokon tudjuk elvégezni.

Postán vagy egyéb módon hozzánk eljuttatni kívánt tintapatronokat nem áll módunkban átvenni. Ezért azok töltését, visszajuttatását nem válaljuk.

Tintapatron töltés azonnal


A tintapatronokat kiváló minőségű, nyugateurópai tintákkal töltjük. Utántöltő tintáink a gyárival csaknem azonos minőségű nyomatok készítését teszik lehetővé. A patrontöltés során előforduló esetleges légbuborékokat korszerű vákuum gépünkkel szüntetjük meg. A beszáradt és szennyezett
tintapatronokat gőzzel tisztítjuk. Töltés után a patronokat hologramos matricával jelöljük meg. A nyomtatófejre műanyag védőklipszet helyezünk.

Tintapatron töltés garanciális feltételei


Teljes körű garanciát vállalunk az általunk töltött tintapatronok minőségére és működésére. Ezért ügyfeleinknek nem kell az anyagi veszteségtől tartaniuk. Amennyiben a töltéssel az ügyfél nem elégedett a hibát lehetőség szerint kijavítjuk.
Ha ez nem lehetséges, a patrontöltés árát, beszámítjuk egy gyári vagy utángyártott tintapatron árába.

Ha az ügyfél nem szeretne élni ezekkel a lehetőségekkel, visszafizetjük a töltés árát. A tintapatron töltés garanciális feltétele, hogy a töltött tinta mennyisége megegyezzen az általunk töltött mennyiséggel.

Amennyiben az Ügyfél a tintát részben vagy egészében elhasználta, úgy reklamációját nem vagy csak részben tudjuk figyelembe venni. Nem tudunk garanciát vállalni azokra a tintapatronokra, amelyeket előttünk vagy utánunk más töltött vagy azt töltési szándékkal megbontotta. Amenyiben patronját megszakítás nélkül nálunk tölteti a garancia folyamatossá válik. Így amikor a patron végleg megadja magát, a következő patron vásárlásakor beszámítjuk Önnek az utolsó töltés árát.

Minden kedves ügyfelünknek, aki üzletünkben tintapatront töltet, pontgyűjtő akcióval kedveskedünk. Így Önnek minden tintapatron töltés után jár egy pont. Gyűjtsön össze ebből ötöt és hatodik patronját ingyen töltjük!

 

 

TIPP


Amennyiben telefonon érdeklődik, a hívás előtt érdemes a tintapatron vagy tonerkazetta pontos számát feljegyezni. Így munkatársunk hamarabb tud Önnek segíteni.
Lépjen kapcsolatba velünk!
Várjuk hívását, hétköznap

10-18 óra között.
Telefon: 06-1-786-52-91


Bankkártyával is fizethet

 

 

 nyitó oldal | tintapatron töltés | tonerkazetta töltés | tippek- trükkök | kedvezmények | LED izzók | pendrive | kapcsolat | térkép

Cégadatok: PIXEL PLANET Kft. 1111 Budapest Karinthy Frigyes út 10. Adószám: 25363294-2-43
 
PR Csoport: Hrek | Vllalkozs ABC